Landing test

Cursus presenteren bij Spreektrainingen

Ontdek de kunst van effectief spreken met Spreektrainingen.nl. Leer presenteren op een manier die mensen bijblijft. Of je nu een ervaren spreker bent die zijn publiek wil betoveren of iemand die meer zelfvertrouwen op het podium wil krijgen, onze cursussen zijn ontworpen voor iedereen die zijn spreekvaardigheden wil ontwikkelen.

Essentiële tools voor overtuigend spreken

In onze driedaagse cursus “Pakkend Presenteren” zetten we de eerste stap naar een krachtige en interessante presentatie. Onze ervaren trainers begeleiden je stap voor stap, met praktische oefeningen en waardevolle feedback om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.Breng je boodschap duidelijk en effectief over met behulp van een praktisch stappenplan dat ook nog eens tijdbesparend is. Ontdek de cruciale elementen om de aandacht van je publiek vast te houden en hen te overtuigen.

Verfijnde spreektechnieken

Naast deze tools delen we ook de belangrijkste spreektechnieken met je. Leer hoe je je eigen authenticiteit kunt gebruiken om een band met je publiek op te bouwen, hoe je strategische stiltes effectief inzet en hoe je emoties overbrengt op je luisteraars. Vervolgens passen we deze technieken toe in oefeningen, zodat je ze kunt integreren in je presentaties.

Terugkomdag

Wist je dat mensen binnen een week 80% van nieuw aangeleerde kennis weer vergeten? Daar kwam psycholoog Hermann Ebbinghaus achter. De oplossing: herhaling! Door te blijven oefenen kan je je presentatievaardigheden onderhouden. Daarom bieden we ook onze terugkomdag training aan. Wederom oefen je de vaardigheden en technieken onder begeleiding van onze trainers en medetrainees. Zijn er specifieke uitdagingen waar je tegenaan loopt? Wil je nieuwe strategieën ontdekken en je zelfvertrouwen vergroten? Kom dan naar de terugkomdag.

Voor wie?

In tegenstelling tot wat je misschien denkt is een spreektraining ook geschikt voor de ervaren spreker. Onze cursussen zijn toegankelijk voor echt iedereen die professioneel wil leren presenteren. Laat je inspireren door ervaringen van voorgaande cursisten en neem vandaag nog de eerste stap naar presentaties die een blijvende indruk achterlaten. Ontdek wanneer de eerstvolgende trainingen plaatsvinden en schrijf je vandaag nog in.