1 op 1 coaching

“Wil je direct aan de slag? Dat kan!”

 

Misschien zit je wel met een vraag over spreken voor een publiek, of misschien ben je benieuwd hoe je het nu doet en heb je een filmpje van een optreden? Of misschien wil je gewoon wat basics weten? Zoals bijvoorbeeld een paar tips voor een praatje op een bruiloft? Het maakt niet uit.

Stuur ons onderstaand vrijblijvend je vraag op en wij helpen je!

Wat kun je verwachten.

 

Het begint met inleven in jouw plan en de boodschap die je wilt overbrengen. Het geeft niet als je (nog) geen concreet plan of idee hebt van wat je wilt zeggen. Dit is nu juist onze kracht! Door te beginnen met interviews leven we ons in en helpen concreet de juiste boodschap boven te halen. En helpen met het uitwerken van een presentatievorm waardoor je in je kracht komt te staan.

 

Wil jij ook beter kunnen presenteren en een helder en duidelijk verhaal met de boodschap kunnen overbrengen? Dan ben je bij Wigger zeker aan het juiste adres! Hij heeft tegenwoordig ook nog eens een heel tof online cursus die je corono-proof kunt volgen.

John van Meer

Eigenaar, De Bitcoin Consultant

Door slimme vragen liet je mij op een andere manier kijken naar mijn bedrijf. Je hebt al snel helder wat de
kernboodschap moet worden, zonder het voor de ander in te vullen. Ik vond het super om met je samen te werken, ontzettend bedankt! Lees verder

Priscilla Koster

Eigenaar, Meat Vegan