Onze trainingen

“Ook jij kunt presenteren zonder zenuwen met meer impact”

Prettig presenteren

Reken eens en voor altijd af met je spreekvrees en leer ongeacht het onderwerp een geweldige presentatie te geven.

Online training

Online leren we je in 4 halve dagen hoe je goed, geloofwaardig en vooral ook vermakelijk een boodschap presenteert.

1 op 1 coaching

Wil je direct aan de slag? Dat kan! Wij coachen je graag om boeiend en onderhoudend te spreken

Keynote speech

Je kent het wel. Je moet een praatje doen, maar waar begin je en hoe maak je een relevante en boeiende speech?

Resultaat verzekerd; prettig presenteren zonder spreekangst.

“Hoe pakken wij het aan?”

Maatwerk door voorbereiding
Tijdens de inschrijfprocedure stellen wij vragen over jouw mate van angst, het doel van je inschrijving en je huidige ervaring. Op die manier krijgen wij een goed beeld van wie je bent en hoe we je het beste kunnen helpen.

Veel oefenen
Wij geloven dat oefening en praktische tips zorgen voor het beste resultaat! We trainen daarom uitsluitend in kleine groepen (maximaal 8 deelnemers) om zo jouw persoonlijke leerdoelen in de gaten te houden en je voldoende feedback te kunnen geven.

Stap voor stap
Tijdens de training bouwen we de uitdagingen langzaam op. Je wordt dus niet in het diepe gegooid. Mocht je een bepaald onderdeel toch spannend vinden, dan houden wij daar rekening mee. Goed om te weten: vanaf de eerste stap zijn we bezig de zenuwen in te dammen.

Je ontvangt heldere, overzichtelijke checklists
Deze checklists gebruiken we zeer intensief tijdens de training. Na afloop heb je een mooi naslagwerk dat je kunt gebruiken bij toekomstige speeches en presentaties.

Bekijk jezelf terug op film
Op de trainingsdagen wordt een aantal onderdelen gefilmd. Na elke trainingsdag ontvang je dit beeldmateriaal inclusief feedback. Zo krijg je de aandacht die je verdient, volledig op maat. Vind je het terugkijken van je eigen beelden onprettig? Herkenbaar! Helaas is het verreweg de beste manier om te leren. Even door de zure appel heen bijten dus… Goed om te weten, deelnemers geven aan dat het bekijken van de beelden snel went en enorm helpt in het leerproces.

We blijven voor je klaar staan
Je krijgt onze rechtstreekse contactgegevens. Zo kun je ons tijdens de trainingsperiode, maar ook 10 jaar later. benaderen met vragen.