Ervaren spreektrainers leren jou hoe je jezelf en je boodschap het beste neerzet.

Beter spreken in het openbaar met een spreektraining

Zelfs de beste spreker heeft iets aan onze driedaagse training om beter te leren spreken in het openbaar. De training is bedoeld voor iedereen die moet spreken in een professioneel werkveld. De ervaren trainers leren je stap voor stap hoe jij een presentatie in elkaar zet, hoe je de aandacht van het publiek vasthoudt en hoe je authentiek blijft.

Pakkend presenteren

Onze belangrijkste training om te leren spreken in het openbaar is ‘Pakkend Presenteren’. Deze cursus duurt drie dagen waarin je, onder begeleiding van onze experts, leert om jouw speech naar een hoger niveau te tillen. We beginnen met de theorie: aan de hand van een stappenplan leer jij hoe je een presentatie opstelt.

Dan ga je samen met je medetrainees oefenen om te spreken in het openbaar. Je oefent, oefent en oefent. Vervolgens zal je dit voor de groep voordragen. De trainers en andere cursisten geven je feedback. Zo kan je weer nieuwe technieken ontwikkelen.

Tools en technieken om te spreken in het openbaar

Ons stappenplan voor het opstellen van een speech is simpel, omdat we het belangrijk vinden dat je je authenticiteit kan blijven inzetten. Dit is een van de tools die we oefenen tijdens de training. Ook gaan we aan de slag met het tactisch inzetten van pauzes en nog meer andere spreektechnieken. Deze technieken integreer je in je presentatie, zodat je ze direct kan oefenen.

Iedereen kan leren spreken in het openbaar met een Spreektraining

Herhaling is key

Wij hebben onze terugkomdag ontwikkeld omdat mensen 80% van de nieuw aangeleerde kennis binnen een week weer vergeten. Wat je hier aan kan doen? Oefenen en herhalen! Bovendien biedt de terugkomdag de mogelijkheid om te oefenen met jouw specifieke uitdagingen in het spreken in het openbaar.