Ervaringen

Oud-deelnemers over de driedaagse training

Onlangs hebben we tijdens een terugkomdag aan oud-deelnemers vragen gesteld over de driedaagse training. Bekijk het filmpje voor een goed beeld van de training, catering en sfeer.

Inhoudelijke overtuigingskracht

De nadruk ligt hierbij niet op presentatiestijl of stemgebruik, maar op het vergroten van inhoudelijke overtuigingskracht. De sfeer is zeer ontspannen en er is volop ruimte voor humor. Dit zorgt voor een erg vertrouwde omgeving waarbinnen je jezelf kan uitdagen. Mogelijke zenuwen die je aanvankelijk hebt, maken daardoor volledig plaats voor enthousiasme. Iedereen in de groep werkt actief mee aan de ontwikkeling van de ander. Jeroen en Wigger hebben erg veel oog voor detail en zorgen dat hun advies is toegespitst op de behoefte van de spreker. De trainingen geven sprekers van ieder niveau handvatten om de volgende stap te zetten. Zeer tevreden dat ik hier aan mee heb gedaan.

Sharif Ali

Advocaat

Enorme groei

Of je nu spreekangst hebt of al een ervaren spreker bent, dit is een absolute aanrader. Je leert wat de ingrediënten zijn van een goede speech of presentatie. En je leert met meer vertrouwen voor een groep te staan. Met veel leuke en goede oefeningen. Bij iedereen van onze groep zag je een enorme groei. De sfeer is bovendien informeel, veilig en we hebben erg gelachen. Doen dus!

Ruby Nefkens

Advocaat

Prijzen gewonnen

Jeroen en Wigger zijn experts in het Spreken in het Openbaar. Beiden staan regelmatig op het podium en hebben hiervoor ook prijzen gewonnen. Deze kennis nemen ze mee naar de training. Samen met de veilige sfeer die ze weten te creëren en de concrete handvatten die ze meegeven, vormt dit de ideale omgeving om echt goed te leren spreken voor een groep.

Jeroen Zuydam

Enterprise Architect Finance & Risk