Jeroen Jonker

Ik was jarenlang actief bij spreekverenigingen. Elke week stond ik in de schijnwerpers op het podium om een speech te geven. Al snel ontdekte ik dat het evalueren van speeches goed bij mij past. Vanaf dat moment ben ik mij volledig gaan storten op het beoordelen van toespraken van anderen. Met resultaat! In 2015 mocht ik mij Nederlands kampioen speech evalueren noemen. In datzelfde jaar behaalde ik bovendien de derde plaats in Nederland met speechen. Dat gaf mij een geweldige boost om spreektrainingen te verzorgen.

In de daaropvolgende twee jaar heb ik mij verdiept in alles wat met spreken voor publiek te maken heeft. Ik heb boeken verslonden, video’s bekeken en naar talloze speeches geluisterd. Naast de spreektechnieken raakte ik gefascineerd door de sleutelformule die je kunt inzetten voor een succesvolle speech.

Na verschillende proeftrainingen en ontelbare uren werk stond de training als een huis. In de daaropvolgende jaren hebben we de training verder verfijnd en geperfectioneerd. Begin 2017 zijn we van start gegaan met onze trainingen. Sindsdien zet ik mij vol overgave in om zoveel mogelijk mensen te helpen betere sprekers te worden.

In 2020 won ik de Comedy Talent Award met stand-up comedy. Sindsdien sta ik op het podium als spreker, comedian en dagvoorzitter.

jeroen@spreektrainingen.nl
LinkedIn