Pakkend presenteren

Driedaagse training

Onze driedaagse training wordt gegeven door twee trainers. Er zijn maximaal acht deelnemers. We splitsen de groep regelmatig. Je krijgt dus meestal les met maximaal drie andere deelnemers. Zo weten wij zeker dat jij de volle aandacht krijgt om je zo goed mogelijk te ontplooien.
Je doet opdrachten en leert spelenderwijs in een informele sfeer. Het gaat erom dat je je creativiteit en je vermogen om te speechen optimaal gebruikt.

Vaste structuur

Je krijgt training volgens een vaste structuur:

  1. Weten
    Onze trainers delen telkens specifieke kennis over pakkend presenteren met jou.
  2. Snappen
    Onze trainers dagen je uit om te experimenteren en te oefenen totdat je dit deel van de theorie helemaal in de vingers hebt.
  3. Kunnen
    Heb je de kennis paraat, dan krijg je een opdracht of geef je een speech voor de groep. Direct daarna krijg je feedback van de trainer.

Intensieve ondersteuning op maat

Voor elke afzonderlijke opdracht krijg je intensieve ondersteuning en direct na de opdracht opbouwende feedback. Alle opdrachten worden opgenomen met je eigen telefoon. Zo kun je zelf je opdracht terugkijken met de feedback in het achterhoofd. En daarmee word je steeds beter in pakkend presenteren!

Stappenplan

Na afloop van de training krijg je een checklistboek mee met alle besproken theorie. In een digitaal stappenplan staan alle essentiële elementen om een impactvolle speech op te bouwen. Zo kun je snel en efficiënt voor iedere gelegenheid en met iedere boodschap een ijzersterke speech neerzetten.

Aankomende trainingen

Pakkend Presenteren (24 mei, 7 en 21 juni)

Datum: 24 May 2024 - 21 June 2024
Prijs: 2.200,00
Beschikbare plaatsen: 3

Pakkend Presenteren (19, 26 juli en 2 augustus)

Datum: 19 July 2024 - 2 August 2024
Prijs: 2.200,00
Beschikbare plaatsen: 5