Cursus spreken in het openbaar

Zelfverzekerder en effectiever spreken in het openbaar? Volg de cursus van Spreektrainingen. Zelfs de meest ervaren spreker heeft wat aan onze driedaagse cursus, die je meeneemt in tools en technieken om de aandacht van je publiek er écht bij te houden. Voor iedere professional die zijn spreekvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.

Twee soorten cursussen spreken in het openbaar

We werken met ervaren trainers en kleine groepen trainees. In een groep van maximaal acht deelnemers, die regelmatig gesplitst wordt, kan je in een veilige omgeving oefenen. Dit zijn de cursussen die we aanbieden:

Pakkend presenteren

Je krijgt drie dagen lang de aandacht om jezelf te ontplooien tijdens onze cursus spreken in het openbaar. We delen eerst wat theoretische kennis met je, waarna je zelf aan de slag gaat. Je wordt door onze trainers uitgedaagd om te experimenteren en te oefenen. Wanneer je naar huis gaat, heb je dit allemaal onder de knie. Uiteraard krijg je de besproken theorie mee naar huis.

Terugkomdag

De terugkomdag organiseren we omdat we ervan overtuigd zijn dat oefenen belangrijk is. Dit is ook onderzocht: mensen vergeten 80% van de nieuw opgedane kennis binnen een week. De beste remedie hiertegen is nieuwe kennis toe te passen en te herhalen. Daarom herhalen we alle kennis van onze cursus. Op die manier ben je tijdens de training continu in de weer met de nieuw opgedane kennis.

Bij de driedaagse training heb je al een tijd kunnen oefenen met de spreektechnieken en ons stappenplan. Je bent misschien specifieke uitdagingen tegengekomen, of hebt een nieuw doel. Deze kan je tijdens de terugkomdag voorleggen. Samen gaan we hier mee aan de slag.

Tools en technieken

Spreken in het openbaar moet je natuurlijk oefenen, maar je kan veel leren. Er zijn verschillende tools en technieken die bij onze cursus de revue passeren. Denk hier dan bijvoorbeeld aan:

  • Het inzetten van authenticiteit om aandacht van je publiek vast te houden.
  • Leren je publiek met je mee te laten voelen.
  • Het inzetten van strategische stiltes.
  • Ons concrete en tijdbesparende stappenplan.

Interesse?

Zelfs de beste spreker kan wat van een cursus spreken in het openbaar leren. Wacht niet langer en bekijk vandaag nog wanneer de eerstvolgende spreektraining is!