Een krachtige speech geven: leer het bij Spreektrainingen

Tegenwoordig zijn mensen snel afgeleid. Wanneer je een speech houdt moet je er dus voor zorgen dat je de aandacht van het publiek vasthoudt. Bij Spreektrainingen geven we trainingen aan iedereen die op professioneel niveau wil leren spreken. We vertellen je meer over ons aanbod.

Pakkend presenteren

We bieden twee cursussen aan waarvan onze belangrijkste prettig presenteren heet. Het ontwikkelen van je presentatiestijl en het schrijven van een speech, het zit er allemaal in. In drie dagen ga je aan de slag onder begeleiding van de beste trainers. In een groep van maximaal acht personen ga je aan de slag volgens onze vaste trainingsstructuur:

  • Weten: We beginnen met het delen van een stukje specifieke kennis over presenteren en speechen.
  • Snappen: We dagen je uit om te oefenen met je speech en te experimenteren. Dit tot je het helemaal in de vingers hebt!
  • Kunnen: Nu ga je deze opgedane kennis uitvoeren. Je geeft een speech voor de groep, en met de feedback van je trainer kan je verder aan de slag.

Meer weten over de driedaagse cursus?

Speech stappenplan

Na de training komt het spannende deel: zelf blijven oefenen. Daarom krijg je ons stappenplan mee naar huis. Dit tijdbesparende stappenplan helpt je om een speech te geven die je publiek boeit.

Herhaling van je speech: terugkomdag

De meeste nieuwe kennis die we leren vergeten we binnen een week. Echter, door herhaling onthoudt je kennis beter. Blijf daarom oefenen met je speech. Om hierbij te helpen hebben we onze speciale terugkomdag ontwikkeld. Heb je specifieke vragen, uitdagingen, of doelen? Super, neem ze mee naar de terugkomdag, en we gaan samen aan de slag.

Interesse?

Zelfs de beste spreker kan zijn speech verbeteren met onze spreektraining. De ervaringen van cursisten die je voor gingen spreken voor zichzelf. Of je nu in de corporate wereld werkt, een ambt bekleed, of in een ander vak zit: een spreektraining is voor iedereen die professioneel wil speechen. Bekijk onze agenda om een training te boeken of neem contact op.

Pakkend speechen? Schrijf je in bij Spreektrainingen