Hoe stel je inhoud van een presentatie op?

Hoe kies je de inhoud van je presentatie? Vandaag de dag raken mensen snel afgeleid. Daarom moet je ervoor zorgen dat jouw boodschap krachtig is en goed overkomt.  Dat en andere zaken leer je tijdens de presentatie training van Spreektrainingen. We vertellen je op deze pagina meer over de trainingen die wij aanbieden en de tools waarmee jij naar huis gaat.

Onze formule voor de beste presentatie inhoud

Spreektrainingen is ontstaan door het jarenlang evalueren van speeches en presentaties. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Deze analyses hebben geleid tot ons tijdbesparende stappenplan voor het maken van een speech. Dit stappenplan krijg je aan het einde van onze driedaagse training mee naar huis. Jeroen vertelt je meer in de video op deze pagina.

Pakkend Presenteren

Onze belangrijkste training is onze driedaagse “Pakkend Presenteren” training. Tijdens deze training krijg je les van ervaren en gemotiveerde trainers. Tegelijkertijd leren we je authentiek spreken, we vinden het essentieel dat jij jezelf blijft. Ons stappenplan voor het creëren van de perfecte presentatie inhoud krijg je na de training mee naar huis.

Na het uitleggen van de theorie gaan we oefenen. We splitsen dan de groep, zodat je samenwerkt met maximaal 3 andere trainees. Als je het onder de knie hebt, is het tijd om je presentatie voor de groep te doen. We geven feedback op de presentatie inhoud, maar ook op jouw toepassing van de technieken.

De inhoud van een presentatie wordt uitgelegd.

De kunst van herhaling

Onze “pakkend presenteren” training bestaat uit drie dagen waarin we veel oefenen. Dit is ook belangrijk, want de meeste mensen vergeten 80% van nieuwgeleerde informatie binnen een week. Wat kan je doen om dit tegen te gaan? Herhalen! Daarom hebben we onze terugkomdag ontwikkeld. Bovendien is dit de perfecte gelegenheid om in te zoomen op specifieke uitdagingen. Tijdens de terugkomdag brengen we door middel van herhaling je spreekvaardigheid naar een hoger niveau.

Nieuwsgierig hoe jij je presentatie inhoud kan verbeteren?

Bekijk onze agenda of boek direct een training.