Training presenteren bij Spreektrainingen

Wij zijn Spreektrainingen. De naam zegt het al: we geven trainingen in presenteren. Zowel voor mensen die een ijzersterke speech willen schrijven tot ervaren sprekers: onze cursussen zijn geschikt voor iedere professional die zijn spreekvaardigheden wil verbeteren.

Pakkend presenteren

We bieden twee soorten training aan: pakkend presenteren en de terugkomdag. Tijdens de training Pakkend Presenteren begeleiden onze ervaren trainers je drie dagen lang. Samen nemen we stap voor stap praktische oefeningen door, die je spreekvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Tijdens onze training leer je een tijdbesparend stappenplan dat je helpt om jouw boodschap over te brengen en de aandacht van het publiek vast te houden.

Spreektechnieken

Tijdens diezelfde training nemen we de meest essentiële spreektechnieken met je door, zoals:

  • Het inzetten van je authenticiteit om je zo te verbinden met je publiek.
  • Het inzetten van tactische stiltes.
  • Het publiek met je mee laten voelen.

Terugkomdag

Wij hebben onze terugkomdag ontwikkeld omdat uit onderzoek blijkt dat mensen binnen een week 80% van nieuw geleerde kennis weer vergeten. Het beste wat daar tegen helpt? Blijven herhalen. Ook het blijven herhalen van je presentatievaardigheden is dus belangrijk.

Bovendien geeft deze terugkomdag je de mogelijkheid om aan specifieke uitdagingen te werken, nieuwe strategieën te ontwikkelen of je meer zekerheid te geven. Uiteraard ga je dit weer met een kleine groep medetrainees oefenen, onder begeleiding van een trainer.

Cursus presenteren bij Spreektrainingen, ook bij de terugkomdag.

Ook voor de meest ervaren spreker

Zelfs de meest ervaren spreker kan wat leren van onze spreektraining. Bekijk de ervaringen van cursisten die je voor gingen. Neem vandaag nog de eerste stap naar professioneel presenteren, en kijk in onze agenda wanneer de eerstvolgende training is