Presentatie techniek? Een high five na een succesvolle spreektraining

Welke presentatie techniek leer je tijdens onze training?

Tijdens onze presentatie training leer je verschillende presentatietechnieken die jou helpen om beter te spreken en de aandacht van je publiek langer vast te houden. Hoe we dit doen? Dat vertellen we je graag.

De belangrijkste presentatie techniek

Tijdens onze driedaagse training “Pakkend Presenteren” leer je de belangrijkste presentatie techniek en de beste tools om de aandacht van je publiek er bij te houden. We werken met zeer ervaren trainers die je begeleiden om aan de hand van ons stappenplan een presentatie te maken. Dit plan is tijdbesparend en bevat alleen de cruciale elementen. Uiteraard krijg je na de training een uitdraai van dit stappenplan mee naar huis.

Je gaat in een groep van maximaal drie andere trainees oefenen, tot je deze techniek helemaal onder de knie hebt. Aan het einde van de training doe je de presentatie voor de groep, en krijg je gerichte feedback van de trainers.

Oefenen, oefenen, oefenen

Psycholoog Hermann Ebbinghaus kwam er namelijk achter dat mensen binnen een week 80% van nieuw aangeleerde kennis vergeten. Dit kan je voorkomen door te blijven oefenen! De vaardigheden en presentatietechnieken die je hebt opgedaan tijdens de training moet je natuurlijk blijven oefenen.

Misschien kom je ook wel achter nieuwe uitdagingen wanneer je gaat presenteren in de praktijk. Daarom hebben we een terugkomdag ontwikkeld. Tijdens deze dag zullen onze trainers je wederom feedback geven en helpen om je presentatie techniek naar een hoger niveau te tillen!

Presentatie techniek? Een high five na een succesvolle spreektraining

Geïnteresseerd?

Onze Spreektrainingen zijn geschikt voor iedereen. Zelfs de meest ervaren spreker kan wat leren van onze trainingen. Schrijf je direct in of neem contact met ons op via de website.